Század végéből az borral főzött sajt. Igazi fundue a boros is meg az olasz tejes is.


Klasszikus Sajt Fondue Berczi Robert Receptje Cookpad Receptek

Tejszínnel lehet lágyítani az ízeken ha túl intenzív lenne a sózással viszont óvatosan hiszen a sajtok magukban is elég sósak.

Fondue sajt recept. Amikor a sajt megolvadt enyhén borsozzuk és rászórunk egy kis szerecsendiót. A nyers zöldségek mellé bármilyen párolt zöldség is megfelelő amit villára lehet szúrni. A bagettet hagyományos módon megütöm.

Sajtjuk volt kenyerük volt a kenyeret megpirították a sajtot felolvasztották majd az illatos forró sajtba mártogatták a kenyérdarabokat. Ezután a mécsesre teszem és villára szúrva mártogatom a zöldségeket és a bagette-et. Brokkoli karfiol cukkini padlizsán.

Nem szerencsés ilyen kategórikusan kijelenteni hogy egy konkrét az igazi mert tájanként házanként elég nagy az eltérés. Amiről én tudok mint első fennmaradt fondue recept a XVII. -kremsajtok tobb fele izben a lenyeg hogy legyen koztuk fustolt sajt is -so.

Amikor már majdnem folyik a sajt is keverd hozzá a bort és a pálinkát majd az egészet lassú tűzön forrald össze. A fondü Svájcból ered ahol a hegyekben a nagy hidegben a hosszú téli estéken valami tartalmas egyszerű melegítő fogásra vágytak. Bélszines raclette recept Fondü raklett avagy grillezett sajt Raclette recept svájci specialitás.

Tálaláshoz friss kenyeret zöldségeket de tortillachipset is felszolgálhatsz. -zoldsegek zellerrepauborkaretek -husok virsliszalamisonkaes kulonbozo felvagottak. Egy vastagfalú edény belsejét bedörzsöljük a fokhagymával megmelegítjük benne a bort hozzáadjuk a durván lereszelt sajtot.

A sajtokat feldarabolom a borral gázon lassan felmelegítem folyamatosan keverve.


Sajtfondu Mediterran Foods


Igy Keszul A Tokeletes Sajtfondu Life And Trend


Sajtfondu Fondue Recept Keppel Mindmegette Hu Receptek


Sajt Fondue Receptek Gasztroabc


Sajtos Fondu Recept Keppel Mindmegette Hu Receptek


Fondu A Legjobb Recept Receptek 2021


Igy Keszul A Tokeletes Sajtfondu Life And Trend


A Klasszikus Sajtfondu Receptje Az Egyik Legfinomabb Martogatos Recept Femina


Sajtfondu A Legjobb Teli Bulikaja