4392 Ft 1 kg A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető kérjük add meg az irányítószámod. Házhozszállítás Budapesten és Pest megyében már.

Fontos kalciumforrás 100g Pannónia tartalmazza a szervezet számára szükséges napi bevitel 80-át.

. Alacsony zsírtartalma és magas fehérjetartalma valamint kalciumtartalma révén kiváló választás lehet mindenkinek akinek fontos az egészséges vagy diétás táplalkozás. Laktózmentes így a tejcukorra érzékenyek is élvezhetik ezt a krakteres diós ízvilágú sajtot. Alacsony zsírtartalma és magas fehérjetartalma valamint kalciumtartalma révén kiváló választás lehet mindenkinek akinek fontos az egészséges vagy diétás táplalkozás.

Pannónia szeletelt sajt 125 g laktózmentes Milkana Online bevásárlás árösszehasonlítás Tesco Auchan Prima. 399 Ft 549 Ft. Online boltok akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Szeletelt darabolt sajtok Tihany Válogatás Pannónia sajt szeletelt 125 g. A történet a rendszerváltás környékén kezdődött a sajtcímkékre 1989-ben és 1990-ben bejegyzett PANNÓNIA szót a gyártó vállalat szóvédjegyként is bejelentette – tudtuk meg a Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda Kft. Ám a piaci versenytárs utóbb észrevételt nyújtott be a Magyar Szabadalmi Hivatalhoz és becsatolt egy 1954.

Akciós PANNÓNIA Sajt ár. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Pannónia szeletelt sajt 125 g laktózmentes Milkana 549 Ft-tól.

3 19200 Ftkg. 41 egyszerű és finom házi készítésű receptek pannonia sajt kifejezésre a világ legnagyobb főző közösségétől. Természetes kalciumban gazdag Fehérjében gazdag Tartósítószert nem tartalmaz Visszazárható.

Pannónia sajt Sajtok R1 Nagykereskedelem. Pannónia Eredeti szeletelt sajt 125 g. Pannónia ementáli típusú sajt 3 689 Ft.

A Pannónia Light szeletelt verziója 30-kal csökkentett zsírtartalma alakbarát választás ha nem szeretnénk lemondani a különleges sajtok élvezetésről. Az akció lejárt Leírás Laktózmentes. Laktózmentes így tejcukor érzékeny emberek is fogyaszthatják.

A magyar ementáliként is emlegetett Pannónia Eredeti sajt sajátos harmonikus ízéről és jellegzetes lyukazottságáról ismerhető fel. Oszd meg másokkal is mit találtál. 0 perces olvasási idő.

Kerti és kemping ajánlataink. Hétfőtől Ismerje meg Ibéria ízvilágát. Olcsó PANNÓNIA Sajt termékek PANNÓNIA Sajt.

Irányítószám megadása A feltüntetett ár Online rendelés esetén érvényes. Refért Energia kJ. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ.

100 grammra vetített érték – kivéve ha az étel nevében más mértékegység szerepel pl. Hideg- és melegkonyhai felhasználásra egyaránt kiválóan alkalmas. Böngéssz remek recepteket erre is.

1 699 Ft. Alacsony zsírtartalma és magas fehérjetartalma valamint kalciumtartalma révén kiváló választás lehet mindenkinek akinek fontos az egészséges vagy diétás táplalkozás. Pannónia szeletelt sajt.

Sajtok Magas szénhidrát tartalmú tejtermékek sajtok. 125 g 1 kg 3512 Ft. 3689 Ft 1 kg A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető kérjük add meg az irányítószámod.

5960 Ft kg db. A Pannónia Light szeletelt verziója 30-kal csökkentett zsírtartalma alakbarát választás ha nem szeretnénk lemondani a különleges sajtok élvezetésről. Házhozszállítás Budapesten és Pest megyében már másnapra INGYENES.

Tihany Válogatás Pannónia sajt szeletelt 125 g. Pannónia sajt kalória és tápértéke. Áruházi elérhetőség ellenőrzéséhez válassz áruházat.

745 Ft db Egysegár. Egyedi harmonikus ízéről és jellegzetes lyukazottságáról felismerhető ementáli típusú sajt. A megújult csomagolású Pannónia szeleteltet könnyen nyitható praktikus csomagolásban kínáljuk.

0 perces olvasási időA Pannónia Light szeletelt verziója 30-kal csökkentett zsírtartalma alakbarát választás ha nem szeretnénk lemondani a különleges sajtok élvezetésről. TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS VÁSÁRLÁS. Hasonló termékek Ehhez a termékhez nem tartozik leírás -11 Mendula Chocolate Lover gluténmentes narancsos-étcsokoládés granola törökmogyoróval 300 g.

Hozzáad Pannónia Bársony szeletelt sajt 125 g Hozzáad Adj hozzá Pannónia Bársony szeletelt sajt 125 g kosárba. Pannónia Eredeti laktózmentes szeletelt sajt 125g csak 499 Ftdb – Chef MarketChef Market. Pannónia eredeti sajt darabolt 200g csak 819 Ftdb – Chef MarketChef Market.

Pannónia light szeletelt sajt 125 g 549 Ft. PANNÓNIA Sajt árak eladó PANNÓNIA Sajtok.