1 130 300 Ft. Akciós Reszelő szeletelő ár.

Sajtreszelő sajt reszelő négyoldalú konyhai hagyományos szeletelő KIÁRUSÍTÁS garázsvásár 1FT NM.

. Hús és keménysajt feldolgozás. – Zöldség és sajt reszelő erősített motor 1 tárcsával ÁRA. Legyen naprakész a legfrissebb híreinkkel és különleges akcióinkkal kapcsolatban.

Rostlazító parmezánsajt reszelő. Miután behelyezte a kiválasztott pengét helyezze a sajtot a reszelőre és forgassa el a fogantyút. Frissen reszelt sajt közvetlenül a tányérra.

Használt 25 000 Ft áfa Bruttó. Hús és keménysajt feldolgozás. Azért hoztuk létre ezt a nagykonyhai berendezések és nagykonyhai gépek eladásávla foglalkozó kereskedő céget és a webáruházat hogy Önöknek kényelmesen minőségi ipari konyha gépeket berendezéseket tudjunk szállítani jó áron akár a beüzemelés mellé professzionális oktatással később szükséges alkatrészek ellátásával.

Zöldségszeletelő és sajtreszelő. Kosárba tesz Kívánságlistára Gyorsnézet. 3 dbsajtreszelő és 2 db.

Online boltok akciók egy helyen az Árukereső. Húsipari gépekberendezések – Iratkozzon fel a hírlevelünkre az akciókért. Reszelő szeletelő árak eladó Reszelők szeletelők.

Ipari sajtreszelő és zöldségszeletelőgép 5 db. Mixerek és homogenizálók. Egy étteremben illetve más vendéglátó ipari egységben számtalan olyan eszközre van szükség amivel egy.

Jófogás – Több mint 15 millió termék egy helyen Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Pékség teljes bútorzata eladó. Betűtípusok gombok linkek ikonok szöveg kép grafika logo stb felhasználása másolása terjesztése továbbítása – akár részben vagy egészben – kizárólag a Jófogás előzetes írásos.

Zöldségszeletelő és sajtreszelő. Ipari sajtreszelő és zöldségszeletelőgép 5 db. Nem találta amit keres.

Betűtípusok gombok linkek ikonok szöveg kép grafika logo stb felhasználása másolása terjesztése továbbítása – akár részben vagy egészben – kizárólag a Jófogás előzetes írásos. Jófogás – Több mint 15 millió termék egy helyen Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Zöldségszeletelő és sajtreszelő.

Mixerek és homogenizálók. Zöldségszeletelő és sajtreszelő. 63 990Ft ÁFA.

A csontfűrészgép vagyis a húsfeldolgozás alapvető kelléke. Eladó új 400 L-es üvegajtós hűtővitrin 169000 Ft ÁFA üvegajtós hűtővitrin ventillációs hűtéssel függőleges belső LED világítással reklámfelépítménnyel automatikus leolvasztással mechanikus hőfokszabályzóval és 5 db polccal rendelkezik. -Sajt reszelő -Uborka szeletelő -zöldségszeletelő vékonyan Mi pluszban vásároltunk hozzá gyári kockázó vágótölcsért.

24 db sajtreszelő – Új és használt termékek széles választéka – Vásárolj azonnal licitálj aukciókra vagy hirdesd meg eladó termékeidet. Iratkozzon fel e-mail értesítésre. 22 db eladó sajtreszelő – Új és használt termékek széles választéka – Vásárolj azonnal licitálj aukciókra vagy hirdesd meg eladó termékeidet.

Passzírozók és mixerek. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok arculati és tartalmi elemek pl. Csavaros salgó polc horganyzott 120x60x200 cm.

Új 890 000 Ft áfa Bruttó. 169 000 Ft. La Felsinea sajtreszelő La Felsinea sajtreszelő KEMÉNYSAJT reszelésére alkalmas bemutatótermi darab KEMÉNYSAJT reszelésére alkalmas.

Keressen új és használt termékeket az ittvaneladohu segítségével. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok arculati és tartalmi elemek pl. Passzírozók és mixerek.

A csomag két különböző reszelőt tartalmaz amelyek szükség szerint megváltoztathatók. Az ajtók műanyag kerettel és beépített fogantyúval felszereltek. Főoldal Legfrissebb hirdetések Legkapósabb termékek Hirdetés feladása.

Rostlazító parmezánsajt reszelő. Két fajta reszelő áll rendelkezésre a sajt különböző fajtáihoz.